Oletko koskaan nähnyt armeijan linnunvartijaa yhtenäisenä ja hämmästynyt itsellesi, millaisia ​​saappaita heillä oli? Eppuajoukkueen saappaat käyttävät ainutlaatuista hahmoa, joka asettaa heidät saappaiden lisäksi muille sotilaille, koska he voivat olla juuri sopivia padonlääkäreille.

Sellaisten kouluttajien, joita linnuntija käyttää, on nimeltään pomppiva saappaat ja sotilaspalvelut soar saappaat ovat aivan tärkeitä, että olet eilinen lentäjä turvallisuuden selityksiä. Sanottuaan, että laskuvarjohyppääjät eivät tavallisesti ole kovin kiinnostuneita turvamekaniikan saappaista ja myös siitä, että nämä saappaat ovat myös asettaneet heidät muiden sotilaiden lisäksi.

Tänä vuonna vuonna 2011, tässä on joitain huippuluokan http://loveboots.info/ myyntiin sortit saappaat tytöille Edellinen Gringo:

Löydät perustelut, miksi löydät runsaasti huonoja verkkosivustoja, jotka ovat tuhlaamassa väärät naiset jalkineet (ja kaikenlaiset naisten asut) - se on koska se toimii. Ja huijareilla on vain paljon parempaa huijausta. Kaikki sivustot, jotka huijaavat tyttöjä, jotka haluavat ostaa UGG-saappaita, näyttävät olevan 90-luvun aikana tehtyjä.

Ja siksi usein tunne yhdessä aivosi kanssa on ratkaisevan tärkeää ostaa tavallisia naistenvaatteita. Sinun on säilytettävä tämä ajattelutapa ajankohtaiseksi osana pääsi aina ostaessasi naisten saappaita tai muita vaatteita, varsinkin jos olet shopaholic like me.

"Elena" Boot from Blessed Tuotemerkki - Tämä boot sisältää viihdyttävän "retro" -tyyppisen ulkonäön, jossa on vastakkaiset ompeleet ja myös kaareva love boots kantapää lisäävät naisellisuutta kaiken ympäröimänä. Se voi olla läsnä Midnight, Antler ja Pecan väreissä. Elenan vähittäismyyntihinta on yli 200 dollaria, mutta se on saatavilla verkossa paljon vähemmän (kuin luomisesta).

Frye-valjaat 12R - Nykyään on nyt ainutlaatuisia vaihteluja boot, mutta ne kaikki ovat suhteessa samaan yleiseen ulkoasuun, jossa on sekava sileä ja ärtyisä etsintä. Heillä on vain yksi hopeanhihnapyörän hihna, joka on tullut normaaliksi tämän boot-mallin osalta, ja muut boot-yritykset ovat kopioineet ne. 12R on ottanut johtoaseman Frye-kokoelmassa parin vuoden ajan, jonka olen huomannut, 2011 ei ole poikkeus. Vähittäismyyntihinta (normaali muoti) on noin 230,00 dollaria.

Tietyjä saappaita saapuu nilkkaketjuihin. Jalkineet, jotka käyttävät tällaisia ​​jalkineita, ovat mukavampaa ajamista käyttäen erittäin taivutettua nilkkaa, joka kehittyy lyhyemmästä strirrup -pituudesta, joka on välttämätöntä ylittää aitaukset. Tällaiset jalkineet luokitellaan suosikkeiksi hyppyoppilaiden kanssa. Näet myös lainvalvontaviranomaiset, jotka kuljettavat niitä.

Jos myyntihinta tulee olemaan vaikeus, ja sotilas päättää ostaa sotilaallisia aavikkokenkiä, joilla ei ole hyvälaatuista laatua, ei ole mitään varmuutta siitä, että nämä saappaat toimivat täydellisesti. Ei ole yllättävää, että he eivät varmasti ole kovin pitkään pidempiä. Kuitenkin, jos sotilas päättää saada joukon voittaa saappaat, jotka voivat luoda huomattava organisaatio, niiden saappaat tarjoavat suurta mukavuutta ja helppoutta ja puolustusta.

Yksittäinen ehdottomasti ei pääse hankkimaan kohtuuhintaista sarjaa voittaa saappaat, jonka jälkeen voit kuukausia tulevaisuudessa on käytettävä paljon enemmän tuloja hankkia toinen pari. Armeijan autiomaiset saappaat on tarkoitettu miehille lisäksi galsiksi. Henkilö on varmasti löytänyt oikean hyvän muodon, koska yksikään ei tarvitse päätyä tekemään pari saappaita, jotka ovat liian rajoitettuja tai liian löysät.